3 November 2011 Torsdag

Något jag tycker förekommer överallt, mycket på hästbloggar och bloggar överhuvudtaget är dessa "hissningar och dissningar." - Det gör mig helt enkelt fullständigt galen! Och jag kan inte vara ensam om detta förhoppningsvis.
.
Jag finner det helt enkelt oerhört barnsligt. Det är okej att ha egna åsikter och tycker någon att jag har fult schabrak så visst, det är ju jag som använder schabraket och jag har köpt det av en anledning, alla har olika smak. Men jag tycker det är så synd att man ska lägga ner tid på sina "dissningar", speciellt när man har bloggen så vem som helst kan läsa den. Minns ni hur det var när man var yngre? När man ville ha det där som dem äldre hade, oavsett om man själv inte tyckte om det vidare mycket. Och gissa vad, det är fortfarande så!
.
Det kan sitta yngre tjejer/killar och läsa just din blogg och velat ha dem där byxorna så länge, eller klippa håret på ett visst sätt, eller på något sätt sparar pengar till något som dem verkligen tycker är fint och så ser dem någon äldre (kanske en förebild?) skriva hur fult det här schabraket är, eller hur ute det är att ha såna byxor. Drömmen försvinner direkt. "Jag vill inte vara en förebild" du VILL kanske inte vara en förebild, men faktum är att det finns folk som ser upp till dig ändå, och på en blogg utan lösenord kan vem som helst besöka obegränsat. Du dissar någon annans stil, förvänta dig att det kommer komma sura miner och folk som tycker olika - precis som du. Men man kan visa det på olika sätt. Jag låter folk köpa sina grejer och jag köper det som jag tycker är fint - utan att på något sätt bli medryckt av någon.
.
Är det bara jag som går i de här tankarna? Det kan helt enkelt inte bara vara jag.

Kommentarer
Postat av: beatrice

jag håller med dig!!

2011-11-03 @ 19:24:59
URL: http://beaaas.blogg.se/
Postat av: Tove

Håller med dig!

2011-11-03 @ 20:18:54
URL: http://tovemarklund.blogg.se/
Postat av: Olivia

Tummen upp!

2011-11-04 @ 09:39:24
URL: http://vivanolivia.blogg.se/
Postat av: Isabel

Håller med !

2011-11-04 @ 09:44:27
URL: http://enisabelsliv.blogg.se/
Postat av: Olivia

Sv: Skrev ett liknande inlägg för någon månad sedan http://vivanolivia.blogg.se/2011/october/inlagg.html#comment



du var jag riktigt upp i gasen över det, haha!

2011-11-04 @ 10:22:14
URL: http://vivanolivia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!