27 Oktober 2011 Torsdag

Några saker ni kanske inte visste om Annie (som faktiskt är rädd kuliga.)
→ När Annie anser att hon har för lite spån så lever hon rövare, skiter överallt och trampar sönder så att jag dagen efter tar bort så mycket som möjligt.
→ Älskar när man lägger en stor hög med nytt spån mitt i boxen, då grisar hon runt och tycker det är jätte mysigt, ska ofta göra en rullning för att visa att hon är på topp och stånka lite som bara hon kan göra.
→ När man tar in henne så ska hon in i boxen först, annars kan hela dagen vara förstörd. Hon måste in i boxen för att få kissa och då menar jag att det är så jämt.
→ Det tog max en timme att lära henne att pussa på "kommando" (gillar inte ordet "på kommando", det låter.. konstigt.) så om hon vet att hon gör rätt nu brukar hon försöka pussas och vara söt och charmig.
→ Hon visar väldigt ofta vad hon vill. Det är ingen häst som man bara kan gå in och tro att man bestämmer, nej nej. Här ska det vara en svår dans innan, och kul ska du inte få ha gratis inte. Väldigt tydlig om något är fel eller om hon tycker man ska göra på annat sätt.
→ Hon har lärt de andra hästarna att hon är duktig på att skrapa med hoven, så nu har dem också börjat med det. Vadå, det är ju fint tycker Annie!

Kommentarer
Postat av: Jessika

Sv: haha jaa absolut!! ;)

2011-10-27 @ 12:20:19
URL: http://tokiiss.blogg.se/
Postat av: Linn

sv: Har lovat bort den. :)

2011-10-29 @ 13:30:01
URL: http://teamnorrlandsryttarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!