3 Oktober 2011 Måndag

Mer bilder i morgon som blev tagna med min nya kamera - yei! Och vad har jag mer köpt? Om inte en hundklicker, hehehh!
medans så kan ni ju få läsa den här underbara artikeln: http://www.tidningenridsport.se/Article.aspx?m=45207&a=902068

Kommentarer
Postat av: rebecka

jag vet inte hur de blir nu.Eftersom hon söker ju fodervärd nu! Visst har jag varit lite sugen att ta henne isf,men vet inte riktigt om jag hinner!

2011-10-03 @ 22:27:50
Postat av: sandra

Jag säger inte att det ÄR det. Jag tkr inte att det är coolt, det skrev jag i tidigare kommentar, men jag är övertygad om att det uppfattas så av många andra eftersom att det är lite coolare att ha en svårriden häst. Det är inte jättemånga man ser förklara att sin häst kan gå i princip med vilken ryttare som helst, men man får ut olika saker av det, eller att det är en okomplicerad häst. Ju svårare, desto "coolare" eller vad jag skall kalla det. Samma sak med heta ponnyer. Hur många ser man inte med en studsande gasen i botten ponny där ungen ligger ner på rygg o hänger i tyglarna o häten gapar o man ser ögonvitan?



Missbruka kan man ju sätta olika betydelser i och det är väl individens åsikt som är det viktiga där. Jag anser inte att ilda missbrukar att jag väldigt ofta ger henne godis ur handen. Vissa hästar blir buffliga och bitiga, ilda stärcker fram näsan o ska pussas när jag står i skåpet - det tkr jag bara är mysigt. Hon buffas aldrig fast jag alltid ger henne godis ur handen.

Men som sagt, man sätter ju de egna reglerna där.

2011-10-03 @ 22:57:01
URL: http://ildapilda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!